Suna acum: 0730.031.314!

Prelucrarea datelor cu caracter personal site Bambus.ro

Siteul Bambus.ro este proprietate a Smart Electro-Distribution SRL, CUI: RO186435488, nr. Reg. Com: J40/7372/2006, sediul social: Blv. Basarabia, nr. 256, Sector 2, Bucuresti.

Acest site colecteaza si proceseaza date in doua feluri:

  1. Prin corespondenta utilizatorului cu unul din membrii echipei noastre, moment din care acea adresa de e-mail va ramane pe serverul de mail folosit de compania noastra. De asemenea, daca se plaseaza o comanda atat prin formularul de contact/direct prin mai/telefonic, vor fi cerute utilizatorului numele, prenumele, CNPul, adresa de rezidenta, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste date vor fi procesate odata cu comanda data pe site, vor fi stocate in baza de date a siteului, cat si intr-un soft de gestiune si facturare folosit de catre firma noastra. Acestea sunt folosite pentru evidenta contabila a firmei, vor ramane confidentiale si nu vor impartite sau transmise catre o alta entitate.Puteti opta penntru comanda anonima sau sa stergeti datele personale de pe site, folosind noile optiuni GDPR ale siteului, din pagina de gestiune a contului. De asemenea, puteti lua legatura cu echipa noastra pentru a sterge aceste date, folosind adresa de mail si numarul de telefon de la sectiunea de contact.
  2.  

    In momentul in care veti coresponda cu echipa noastra prin formulare de contact/ e-mail, adresa de posta electronica dvs. va ramane stocata in serverul  de mail pe care il folosim.

  3. Siteul foloseste servicii precum Google Analytics, Google Webmaster Tools, precum si cookieuri proprii. Astfel, pot fi colectate date precum IP, zona geografica, browser, pagini accesate pe site, device de pe care accesati siteul, timpul petrecut pe site. Aceste date vor fi folosite doar un uz propriu, pentru a crea campanii publicitare, dar si pentru a imbunatati siteul si a oferi o experienta cat mai buna utilizatorului.
  4. Exista posibilitatea ca pe adresele de e-mail colectate sa trimitem periodic newslettere cu oferte promotionale, noi produse lansate, dar si noutati din domeniul nostru de activitate.