Suna acum: 0730.031.314!

Accesorii

Modele accesorii parchet bambus

Accesorii parchet bambus din catalogul nostru online. Va recomandam sa vizitati showroom-ul nostru din Blv. Basarabia, nr. 256 (vezi sectiunea CONTACT).
Certificarile pentru produsele noastre pot fi descarcate din menu-ul de mai sus.

Plinta prag Natur

Accesorii parchet bambus
42 RON (tva inclus)

Plinta prag Maro

plinta prag maro
42 RON (tva inclus)

Plinta small Natur

natu mat
22,3 RON (tva inclus)

Plinta small Maro

plinta small maro
22,3 RON (tva inclus)

Treapta nas Exclusiv

treapta nas exclusiv
81,85 RON (tva inclus)

Treapta nas Maro

treapta nas maro
67 RON (tva inclus)

>

Treapta nas Natur

treapta nas natur
67 RON (tva inclus)

PARCHET – INSTRUCTIUNI DE INSTALARE

Intr-o constructie noua, sau la renovarea uneia existente, instalarea parchetului este ultima lucrare care se recomanda a se executa, toate lucrarile de instalatii (apa, incalzire, canalizare, electrica), lucrarile de constructii, zugraveli, alte finisaje,lucrarile de tamplarie exterioara si interioara,astfel incat sa se poata mentine temperatura constata in camere si o umiditate relativa de 30-50%. Parchetul nu se va achizitiona pana cand tencuielile si sapele nu sunt complet uscate (sapa si tencuiala se usuca bine dupa 60-90 de zile, iar lucrarile masive din beton se pot usca complet pana la chiar 2 ani). Parchetul se aduce in casa in care va fi instalat cu minim 5 zile inainte de instalare, si se va depozita fara a fi scos din ambalaj si din folia de protectie.

Parchetul din bambus se instaleaza prin lipire pe urmatoarele suprafete: podea din lemn veche, pardoseala oarba, noua sau veche, pardoseala placata cu OSB sau MDF, sapa autonivelanta.

PROPRIETARUL si INSTALATORUL isi asuma toata responsabilitatea pentru inspectia finala asupra parchetului si asupra substratului pe care acesta va fi lipit.

VERIFICATI parchetul inaintea instalarii, acordand atentie asupra culorii, finisajului si a calitati; deficientele constatate sunt luate in considerare NUMAI INAINTEA INSTALARII. Se accepta o toleranta a defectelor de 5%.

VERIFICATI suprafata pe care urmeaza a fi lipit parchetul, astfel ca aceasta sa fie perfect curata, dreapta, plana, fara defecte, COMPLET USCATA (maxim 14% umiditate relativa).
Instalarea parchetului pe o podea din lemn veche, sau pe pardoseala oarba, noua sau veche, presupune si verificarea acesteia la rigiditate, la existenta fenomenului de scartait, la planeitate si orizontaliate, Orice deficiente se vor remedia inainte de instalarea parchetului. Pe pardoselile mai sus mentionate parchetul se va instala OBLIGATORIU pe directie perpendiculara sau in unghi fata de directia pardoselii existente.

Instalarea parchetului pe placi de OSB, MDF, este cea mai indicata, placile respective asigurand o planeitate perfecta, precum si o buna izolatie termica, la umezeala si fonica, creand conditiile unei calitati foarte bune a instalarii, a unei durabilitati si stabilitati ridicate in timp.

Instalarea pe sapa autonivelanta da rezultate foarte bune, cu conditia respectarii cerintei de umiditate a substratului.

Nerespectarea indicatiilor de mai sus, exonereaza firma noastra de raspunderea privind calitatea initiala a parchetului.

LIPIREA PARCHETULUI se va executa cu adezivi special destinati scestui scop (NU PE BAZA DE APA – tip aracet). Se vor contacta firme specializate in comercializarea adezivilor, ai caror consultanti tehnici va vor recomanda felul adezivului, in functie si de substratul pe care il lipiti, precum si alte produse necesare pentru pregatirea suprafetei pe care se va efectua lipirea, dar si produse pentru intretinerea ulterioara, in timp, a parchetului, pentru curatare, lustruire si, atunci cand dupa o lunga utilizare, trebuie re-lacuit.

Instalarea parchetului se poate face drept, cu lamelele sezate in randuri paralele, dar intrepatrunse (precum caramizile dintr-o zidarie), in unghi sub forma de „braduti”, sau in diverse forme si modele, chiar alternand placi de parchet de culori diferite (alb cu cafeniu).

Comandati cu 5-10% mai mult parchet decat suprafata pe care doriti sa o acoperiti, procent ce poate creste la instalarea in moduri mai complicate (diagonala, unghi, modele).
Pe marginile dinspre pereti se vor lasa goluri de dilatare si un lucru de aprox. 10 mm, materializate prin pene, care se scot dupa intarirea adezivului; aceste goluri se ascund apoi prin montarea de plinte.

Dupa instalarea parchetul din bambus NU mai necesita nici o operatie sau interventie (slefuire, lustruire, lacuire).

ESTE GATA DE UTILIZARE !!!

 

In cazul in care doriti sa achizitionati o masina de spalat noua, va recomandam sa vizitati www.masinidespalat.ro