Suna acum: 0730.031.314!

Confectii metalice – o nisa cu o prezenta din ce in ce mai puternica

Pe langa parchetul de buna calitate un spatiu mai are nevoie si de un detaliu estetic care sa faca diferenta. De multe ori cautam un obiect sau ceva element de butaforie, care sa ofere o identitate spatiului. Daca altii apeleaza la servicii de design interior, pentru imagine si asezare, altii merg un pas inainte si apeleaza la servicii de confectii metalice.

Poate pentru unii nu este cel mai cunoscut domeniu de activitate. Dar de multe ori vedem anumite lucrari mai sofisticate. Sau mergem intr-o cladire de birouri si vedem anumite lucrari din metal care ne fac cu ochiul. Ori… de multe ori mergem la cineva acasa astfel de chestii impunatoare. In acest articol va vom prezenta activitatea unora dintre partenerii nostri, Metaliero.

Cei de la Metaliero reprezinta ceva nou pe piata din profil. Este o companie din Bucuresti, formata din experti din mai multe ramuri ale industriei de constructii, dar si design interior. Astel, ei sunt capabili sa raspunda celor mai exigente nevoi si cerint din domeniul constructilor, procesarii si remodelarii. Sunt mereu bine aprovizionati cu echipamentul și expertiza corespunzatoare pentru fabricarea din oțel inoxidabil si aluminiu, dar si pentru a livra un rezultat exceptional.

De ce am avea nevoie de confectii metalice sau produse derivate?

Sunt o mulțime de domenii de activitate deservite: Poate fi util să observați în ce industrie un magazin își desfășoară activitatea în mod normal, precum și tipurile de produse sau procese pe care se concentrează în mod special, deoarece acestea vor fi mai potrivite pentru a îndeplini cerințele specifice ale industriei. De asemenea, este important să aflați despre experiența producătorului cu tipul de metal necesar proiectului. Unele magazine fabrice se specializează într-unul sau două tipuri de fabricație metalică.

Există un motiv pentru care fabricația de metal este atât de comună și de preferat, motivul principal fiind că este un mod rentabil de a realiza orice număr de forme și dimensiuni dorite, creând partea exactă necesară într-un timp scurt. Indiferent dacă este o parte mică a industriei semiconductorilor sau o parte auto mai mare. Să nu mai spunem că fabricația de tablă satisface necesitățile precise și creează piese puternice și de lungă durată, care îndeplinesc cele mai înalte standarde.

Ce înseamnă ca procedură de lucru realizarea acestui tip de produse?

Pentru a simplifica și mai mult, fabricarea tablelor poate fi împărțită în două mari etape: tăiere și formare (modelare). Pentru a folosi exemplele de mai sus, mașinile de rulare se încadrează în categoria de formare și torțele de tăiere se încadrează în categoria de tăiere. Alte procese utilizate în fabricarea metalelor includ forfecarea, perforarea, tăierea fierbinte și la rece, filetarea, îndoirea și multe altele.

Există, totuși, aspecte de catre trebuie să ținem cont:

Coroziune a confecțiilor metalice – Structurile care sunt expuse la condiții climatice dure, precum proiectele marine, necesită aliaje rezistente la coroziune.

Rezistența la foc a acestora – Oțelul nu se arde cu ușurință, ceea ce face o alegere sigură.

 

 

 

[top]