Suna acum: 0730.031.314!

Dozatoare de sapun pentru baie – hotel, pensiune, restaurant si birou

Dacă sunteți în căutarea unui nou dozator de săpun pentru baie, avem cei mai buni parteneri pentru a-i vă recomanda. Fie că este vorba de funcția manuală sau de un dozator automat, opțiunile sunt din ce în ce mai multe pe piață, iar alegerea potrivită s-ar putea să nu fie chiar cea mai ușoară. Găsiți dozatoare de săpun pentru baie pentru orice utilizare – fie că este folosit pentru spălarea mâinilor în baie sau pentru curățarea mâinilor la chiuveta de bucătărie cu un săpun de mâini bun și aromat 🙂 După cum ziceam și mai devreme, decizia nu va fi ușoară, dar s-ar putea să vă putem oferi o mână de ajutor.

Este vorba de partenerii noștri, Limpio România. Importator de sisteme de curățenie profesionale și unul din cei mai importanți playeri de pe piața din domeniu, vă oferă dozatoare de sapun profesionale, dar și alte produse de nișă ce vă pot ajuta la momentul potrivit.

Dozatoarele de săpun și întrebuințarea lor… dar și alte detalii interesante

Adăugarea unui dozator de săpun ca obiect decorativ este un alt motiv pentru care puteți procura un astfel de produs. Multe  dozatoare de săpun de baie disponibilevariază în funcție de finisaj, culoare și formă și cu siguranță va reprezenta o îmbunătățire la decorul toaletei înm cauză. Dacă faceți cumpărături în funcție de formă, alegeți între dozatoare de săpun rotunde, dozatoare de săpun cub sau unul cu o formă mai puțin convențională. Dacă doriți să punctați la capitolul eleganță în baia dvs., cei de la sistemecurățenie.ro au în catalogul lor dozatoare de săpun de baie cu finisaje excelente care adaugă un sentiment de lux și de clasă, cum ar fi cele cu finisaje cromate sau aurite. Există, de asemenea, dozatoare de săpun din alte materiale de fabricație, care se pot potrivi, de asemenea, unor altfel de pretenții și așteptări. Pentru un sentiment contemporan, puteți găsi opțiuni de sticlă cu modele unice de tăiere din sticlă, incluzând sticlă răsucite, sticlă cristalină și opțiuni tăiate din sticlă de menta și pe alte siteuri.

În plus față de dispenserele de săpun obișnuite, există și astfel de articole automate sau cu senzori, iar altele chiar funcționalități mult mai avansate, cu display sau chiar cu touch screen. În cazul în care doriți să aduceți un plus de valoare într-un anumit loc, aceste produse de nișă pot reprezenta o soluție. Dozatoarele de săpun care se ooyb pe perete sunt ușor de montat, iar tu poți să alegi unde se montează, în funcție de nevoie și de practicabilitate! Odată montat în siguranță, este ușor să acționați pompa sau senzorul pentru doza de săpun. Găsiți un dozator de săpun de perete cu un finisaj din oțel inoxidabil sau crom care să se potrivească cu robinetul pentru baie.

Experții în domeniul igienei recomandă instalarea și utilizarea dozatoarelor automate sau fără atingere deoarece evită transmiterea de boli, bacterii sau alte elemente neplăcute de la un utilizator la altul. Dispenserele fără atingere elimină, de asemenea, deșeurile și prelungesc aprovizionarea cu săpun, permițând eliberarea controlată. Deci, dacă sunteți un om de afaceri care caută modalități de reducere a costurilor operaționale ale afacerii dvs., în timp ce crește eforturile de sustenabilitate, atunci instalarea dozatoarelor fără atingere este o modalitate de a face ambele.

S-ar putea să vă gândiți că nu aveți nevoie de un dozator fără atingeri doar pentru a vă spăla mâinile, dar dacă vă gândiți la sănătate și economii, atunci sunteți de acord că sunt invenții destul de bune și investiții utile.

În concluzie, vi-i recomandăm cu drag și cu încredere

Pentru achiziția de dozatoare de sapun profesionale sunt cei mai buni din România, iar acest lucru nu este susținut numai de cifrele de vânzări, cât și de partea de service-are și suport tehnic.

[top]