Suna acum: 0730.031.314!

Confectii metalice – o nisa cu o prezenta din ce in ce mai puternica

Pe langa parchetul de buna calitate un spatiu mai are nevoie si de un detaliu estetic care sa faca diferenta. De multe ori cautam un obiect sau ceva element de butaforie, care sa ofere o identitate spatiului. Daca altii apeleaza la servicii de design interior, pentru imagine si asezare, altii merg un pas inainte si apeleaza la servicii de confectii metalice.

Poate pentru unii nu este cel mai cunoscut domeniu de activitate. Dar de multe ori vedem anumite lucrari mai sofisticate. Sau mergem intr-o cladire de birouri si vedem anumite lucrari din metal care ne fac cu ochiul. Ori… de multe ori mergem la cineva acasa astfel de chestii impunatoare. In acest articol va vom prezenta activitatea unora dintre partenerii nostri, Metaliero.

Cei de la Metaliero reprezinta ceva nou pe piata din profil. Este o companie din Bucuresti, formata din experti din mai multe ramuri ale industriei de constructii, dar si design interior. Astel, ei sunt capabili sa raspunda celor mai exigente nevoi si cerint din domeniul constructilor, procesarii si remodelarii. Sunt mereu bine aprovizionati cu echipamentul și expertiza corespunzatoare pentru fabricarea din oțel inoxidabil si aluminiu, dar si pentru a livra un rezultat exceptional.

[top]